Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet za darmo ?

MrKedu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo z tego co się orientuje to Ps+ jest po to żeby grać przez online i pytam się czy nie można jakoś za darmo grać przez online :D ?

Opublikowano

Bo z tego co się orientuje to Ps+ jest po to żeby grać przez online i pytam się czy nie można jakoś za darmo grać przez online :D ?

Teraz wszystko jasne.. Nie, nie możesz grać bez tego, ale PS+ opłaca się kupować, bo:

1. Możesz grać online

2. Dysk internetowy

3. Wcześniejszy dostęp do demo etc.

4. Promocje

Opublikowano

Jeśli chcesz w formie kodu to za około 170zł roczny abonament, ale ile + z tego masz, zresztą zaraz dam Ci pełną tabelę rzeczy, które mamy dzięki PS+ tylko znajdę  ;)

EDIT

323511410286613389521.jpeg

Opublikowano

Można np. w Ps4 jakoś podłączyć swój internet zamiast kupywać ps+ ?

Ogarniasz że PS+ to nie internet tylko subskrypcja? ;) Jak kupisz to jeszcze dostajesz darmowe gdy na PS Vite, ps3 i ps4
Opublikowano

Musisz wykupić abonament PS+ żeby grać online. I oczywiście mieć dostęp do internetu ;d

Zaleciało Xboxem i xbox live :D Ale żałosne,

Opublikowano

Zaleciało Xboxem i xbox live :D Ale żałosne,

Jeśli według Ciebie żałosne jest płacenie za ciągły rozwój konsoli, stabilne serwery do gry po sieci, to nie wiem co Ty robisz w dziale konsole.

Poza tym, to tylko 170zł na rok... przecież to mniej niż nowa gra 3xA w dniu premiery.

W dodatku przecież jak napisał kolega wyżej, dostajesz darmowe gry na 3 platformy, darmowe avatary i motywy. Mało? To co powiesz na wcześniejszy dostęp do beta testów gier, obniżki cenowe sięgające nawet 50%, zapis save'ów w chmurze, godzinne testowanie gier, automatyczne synchronizowanie pucharków, automatyczne pobieranie aktualizacji gier czy systemu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Weź jeszcze pod uwagę, że darmowe gry z PS+ masz calutki czas, dopóki masz wykupioną subskrypcję. Na prawdę warto, a 170 zł rocznie to pikuś. Polecam zdecydowanie.

Opublikowano

No pobierasz w sklepie i masz :D Gra jest w systemie F2P ( Free-to-play ), czyli jest za darmo. Jedyne co to mikro-transakcję tam mogą być.

Opublikowano

Jeśli według Ciebie żałosne jest płacenie za ciągły rozwój konsoli, stabilne serwery do gry po sieci, to nie wiem co Ty robisz w dziale konsole.

Poza tym, to tylko 170zł na rok... przecież to mniej niż nowa gra 3xA w dniu premiery.

W dodatku przecież jak napisał kolega wyżej, dostajesz darmowe gry na 3 platformy, darmowe avatary i motywy. Mało? To co powiesz na wcześniejszy dostęp do beta testów gier, obniżki cenowe sięgające nawet 50%, zapis save'ów w chmurze, godzinne testowanie gier, automatyczne synchronizowanie pucharków, automatyczne pobieranie aktualizacji gier czy systemu.

Dobra argumentami mnie rozlozyles ale widac ze w sony hajs sie nie zgadza dobrze ze ps3 tego nie ma... Jestem dobrej mysli, oby to zniesli
Opublikowano

Dobra argumentami mnie rozlozyles ale widac ze w sony hajs sie nie zgadza dobrze ze ps3 tego nie ma... Jestem dobrej mysli, oby to zniesli

Nie zniosą tego. :P Pozatym prawie każdy ma plusa kto posiada ps3/ps4/psv
Opublikowano

Ja nie mam :D I PODKRESLAM "Prawie Każdy"

Dlatego napisałem PRAWIE :P Za dużo ludzi to ma i to kupuje żeby zrezygnowali z trzepania na tym kasy.

Opublikowano

Kiedyss sie wkrecilem w te darmowe gierki ale tak raz na 2 - 3 miechy dawali cos dobrego, ostatnio byl crysis 3 ale tak to jakis shit, jedynie promocje calkiem calkiem czasem ale I tak zdzierają w ps store niz na pudełkowych, Swoją drogą ostatnio bez plusa ani niczego byla promocja 139 zl za Gta V chyba do 13 albo do dzisiaj nie pamietam. To Gta chyba korzystne

Jedyne dobre ktore wylapalem to: SR3 mafia 2, payday 2 I payday the heist czy jakos tak no I najzajeb*stsze :D little big planet Karting, Troche dla dziieci ale jeszcze nie jestem pelnoletni I chyba moge zagrac. :P Ale to na starym pleju I juz nie mam :(

Opublikowano

Kiedyss sie wkrecilem w te darmowe gierki ale tak raz na 2 - 3 miechy dawali cos dobrego, ostatnio byl crysis 3 ale tak to jakis s**t, jedynie promocje calkiem calkiem czasem ale I tak zdzierają w ps store niz na pudełkowych, Swoją drogą ostatnio bez plusa ani niczego byla promocja 139 zl za Gta V chyba do 13 albo do dzisiaj nie pamietam. To Gta chyba korzystne

Jedyne dobre ktore wylapalem to: SR3 mafia 2, payday 2 I payday the heist czy jakos tak no I najzajeb*stsze :D little big planet Karting, Troche dla dziieci ale jeszcze nie jestem pelnoletni I chyba moge zagrac. :P Ale to na starym pleju I juz nie mam :(

Zdzierają? Dla Ciebie to, że można kupić na 2 osoby jedną grę za troszkę wyższą cenę to ździerstwo?

Opublikowano

Zdzierają? Dla Ciebie to, że można kupić na 2 osoby jedną grę za troszkę wyższą cenę to ździerstwo?

Na przykladzie Grand Theft Auto V w ps store: 280 w pudełku: 180-230 nowa plus mozliwosc wymiany gry na inną, Powiedz co jest bardziej opłacalne?

Ps. Odpisz na Headsecie

Opublikowano

Nie wszyscy mają kolegow :D Jak jest gra na dwoch to przez siec raczej nie pogram wiesz? Wiec 30 - 50 % gry jest tak jakby nieosiagalne.

Opublikowano

Od kiedy? Próbowałeś kiedyś, że tak mówisz? Grę, na którym została ZAKUPIONA, POBIERASZ na swoją konsolę i kolega robi to samo i NIE MA ŻADNYCH OGRANICZEŃ. Mam w ten sposób zakupione z kolegą The Last of Us i jakoś nie było nigdy problemu ze wspólnym graniem w multi.

Opublikowano

Nie próbowałem, I nie polecam, według mnie najglupsze w tym wszystkim to brak mozliwosci wymiany gry, a co do. Gier online zalozmy ze mam z kims fife na pol, będe mógł "sam ze sobą" znaczy sam ze swoim psn grać? Albo 2 mecze w ut w tym samym czasie? Nie wylapie bana za cos takiego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...